Saskia Lamers 

Mijn naam is Saskia Lamers en ik ben de oefentherapeut van

Oefentherapie Maarssenbroek. 
In juni 2013 heb ik de HBO-opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Na de opleiding heb ik in diverse praktijken waargenomen. 

In mei 2014 ben ik begonnen in de praktijk in Maarssenbroek. De praktijk zit boven Huisartsenpraktijk Pauwenkamp. In de ruimte naast mij zit fysiotherapiepraktijk Fysiopoint, waarmee ik regelmatig samenwerk. Zo geef ik om de week een groepsbehandeling voor patiënten met Reuma bij Fysiopoint. 

Sinds ik in Maarssenbroek werk, heb ik goed contact met de collega's Oefentherapie in Maarssen-dorp. Vanaf december 2014 ben ik ook werkzaam in de praktijk in Maarssen-dorp als waarnemer. 

Tevens ben ik werkzaam bij Oefentherapie Gouda. 
 


Naast mijn werk als oefentherapeut heb ik ervaring met werken met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een stoornis in het autistisch spectrum. Daarnaast ben ik begeleider van beweegactiviteiten van groepen ouderen in verzorgingscentra. 

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik iemand kan helpen om zo actief mogelijk te blijven leven. Ik haal voldoening uit het behalen van persoonlijke doelstellingen van mijn patiënten, waardoor je echt iets kan betekenen voor iemand.