Saskia verzorgt meerdere groepslessen. Zij geeft in samenwerking met Fysiopoint een groepsles voor mensen met een reumatische aandoening en lessen SwingFit. 

 

Wat is SwingFit?

Je hoeft niet in topvorm te zijn om met plezier te kunnen bewegen. Iedereen, met en zonder beperking, kan meedoen aan SwingFit, een gezellige groepsles op muziek waar je beslist blij van wordt.


Van de vrolijke klanken van The Beach Boys tot en met het vakantiegevoel van Luis Fonsi’s Despacito:  iedere maandagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur brengt cesartherapeut Saskia Lamers een enthousiast groepje ‘swingfitters’ op een laagdrempelige manier in beweging. ‘Alles mag en niets moet,’ zegt deelnemer Astrid. ‘Ik heb een evenwichtsprobleem en SwingFit is voor mij dé manier om met plezier in beweging te kunnen blijven. En iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau.’

Iedereen die interesse heeft kan gratis een proefles meedoen.  

 

Saskia geeft de lessen in het pand van Fysiopoint aan de Ambachtsweg 78 op Lage Weide, goed bereikbaar vanuit Vleuten, De Meern en Maarssenbroek, ook met de bus. De ingang zit aan de achterkant van het gebouw, je kan het beste bij het gele gebouw rechtsaf slaan om bij de ingang van de praktijk te komen. 

Meer weten? Neem contact op met de praktijk of klik hier voor de folder.

 

 

 

 

Groepslessen